افزایش هزینه خانوار چقدر است؟-راهبرد معاصر
زمان خداحافظی دیوید تیلور مشخص شد! سپاه پاسداران بیانیه صادر کرد: جزئیات برگزاری مراسم‌های بزرگداشت شهید سردار نیلفروشان بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عکس | واکنش صاحب خانه‌ای که یحیی السنوار در آن به شهادت رسید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود کشف غار ماقبل تاریخ در گیلان ناترازی مسکن به ۷ میلیون واحد رسید وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست محسن رضایی: ایران به دنبال جنگ نیست قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۲۷ مهرماه ۱۴۰۳/ سقف مقاومتی سکه شکست خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق بهترین بازیکنان تاریخ از نگاه مارکا | مسی در پله اول؛ مارادونا پنجم وقوع زمین لرزه‌ای به بزرگی ۴.۳ ریشتر در استان گلستان ثبت ۲ شکایت جواد نکونام از استقلال + جزئیات

افزایش هزینه خانوار چقدر است؟

هزینه تامین کالا و خدمات در ایران به طور متوسط بیش از ۳۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته و در این بین برخی اقلام بالغ بر ۷۰ درصد گران شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 23
کد خبر: ۱۱۰۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ گرچه اعلام نرخ تورم در مهر و آبان سال جاری نشان دهنده توقف روند رو به افزایش آن است و شاخص‌ها در مسیر کاهشی حرکت کرده‌اند ولی نرخ تورم دو رقمی و بالا است به طوری که در آبان‌ماه تورم سالانه ۴۴.۴ درصد ثبت شده است.

 

بررسی جزئیات تورم در گزارش مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که در آبان‌ماه سال جاری تورم نقطه به نقطه ۳۵.۷ درصد بوده که نشان می‌دهد خانوارها برای تامین کالا و خدمات خود نسبت به سال گذشته به طور متوسط تا این اندازه متحمل افزایش هزینه شده‌اند.

 

بر این اساس، گروه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها با متوسط افزایش ۴۷ درصد و خوراکی‌ها ۴۶.۹ درصد همراه شده است.

 

اما در بین گروه‌های موجود در سبد کالا و خدمات مصرفی مردم بالاترین میزان تورم به گروه شیر، پنیر و تخم‌مرغ با ۷۰.۹ درصد برمی‌گردد و بعد از آنماهی‌ها و صدف‌داران ۶۳.۲، هتل و رستوران با ۶۲.۴ و گروه شکر، مربا و شیرینی با ۶۰.۱ درصد در رتبه‌های بعدی بالاترین افزایش قیمت نسبت به سال گذشته قرار دارد.

 

در سایر گروه‌ها نیز میوه و خشکبار ۵۹ درصد، نان و غلات ۳۹.۷، خدمات نگهداری و تعمیر واحد مسکونی ۴۰.۶، مبلمان و لوازم خانگی ۳۹.۶ درصد گران شده است.

 

بهداشت و درمان از جمله خدمات دریافتی مردم است که در مقایسه با پارسال به طور متوسط ۳۵.۲ درصد گران شده است./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار